Az igazán aljas húzás

2014.03.14 16:12 | helgoland
Demagog.SK dosiaľ počas predvolebnej kampane overil viac ako 300 výrokov kandidátov na post prezidenta. Svoje názory a argumenty prezentovali na viacerých fórach, my sme sa zamerali na šesť vystúpení preferenčne najsilnejších kandidátov do 12. marca, bez započítania posledných večerných debát na Markíze a RTVS. forrás: SME

Történet 1:

A SME.sk haladó, liberális stbstb szlovák lap a 6 legnépszerűbb államfőjelölt kijelentéseinek az igazságtartalmát viszgálta.

A jelöltek: Fico, Kiska, Knažko, Procházka, Hrušovský és Čarnogurský

Történet 2:

A Hospodárske Noviny panelbeszélgetést szervez a 6 „legkomolyabb” államfőjelölt részvételével. A jelöltek nevei a mért népszerűségi listákat követik, egy kivétellel.

A meghívottak: Fico, Kiska, Kňažko, Procházka, Hrušovský és Čarnogurský

Történet 3:

A TA3 államfői vitájára a következő jelölteket hívják meg:

Fico, Kiska, Kňažko, Procházka, Hrušovský, Mezenská és Čarnogurský

Mezenská nem megy el, helyére Bárdos Gyulát hivják (utólag).

Találós kérdés. Önök szerint melyik az a tulajdonság, amely a szlovák sajtóban felülírja a matematika szabályait? Ki az a személy, akit módszeresen, nyilvánvalóan egyetlen ok miatt ignorálni próbál a média? A megfejtők között egy pohár meleg vizet sorsolunk ki…

Dübörög a szpolupráció.

Szólj hozzá!

Címkék:Gyula Bárdos MKP

”http://www.nepszamlalas2011.sk/documents/94-866-8757-midneki_szamit_banner_800_120.swf"

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatar.blog.hu/api/trackback/id/tr735859535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása