Bonitás wonderland

2014.03.08 15:49 | helgoland

Végre külsősök is beszálltak az elnökválasztási kampányba! Most épp a kiváló hangulatú rendezvényeiről ismert Bonita keverte fel az állóvizet. Igen, a Bonita az az ifjúsági szervezet, amelynek elnöke a 2012-es parlamenti választások alkalmával még az MKP listáján függetlenkedett. Nagy ügy, csinált már hasonlót komáromi diákszervezet is. Óvszerekkel kampányoló fiatalos srácok (lányok) gyülekezete a nagy eszemkás gerontokrációában.

A történet a Martosi Szabadegyetem életre hívásakor kezdődött. A Martfeszten társszervezőként jelenlévő Bonita valamiért pénz csúnyán összekapott a Via Novás fiatalsággal. Jött egy zavaros állásfoglalás a Bummon, majd hosszú mérlegelés után az elnökválasztási kampány vége felé közeledve megérkezett ez a kiemelkedő igényességgel megfogalmazott nyílt levél is.

Személy szerint nem érdekel a Bonita vs. MKP konfliktus. Ugyanakkor Bárdos Gyula stábjának megvádolását rendkívül szánalmasnak húzásnak tartom. A „Mindnyájunknak el kell menni szállóigét önálló szellemi tulajdonként aposztrofálni meglehetősen fura világképre vall.

Bárdos a nyílt levél értelmében a Bonita fiatalos lendületét szintén felhasználta a kampánya érdekében. Én ugyan nem értem, hogy lehet másvalaki fiatalos lendületét felhasználni, de biztosan létezik rá valamilyen számomra ismeretlen módszer.

remíny.png

(trollfosztás)

A Jobbikos összemosásért külön jár a piros pont, biztos a véletlen műve, hogy a Hídhoz semmilyen szálon sem köthető Grundblog fizetett hirdetésben ajánlotta e magvas eszmefuttatást a facebookon. Köszi srácok, sértődöttségből jeles! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatar.blog.hu/api/trackback/id/tr125849557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása