Begombázott TOP 3(+1)

2013.07.23 15:34 | helgoland

Van úgy, hogy az embernek hirtelen szüksége lesz némi kikapcsolódásra. Olyan is előfordul, hogy hónapokkal előre tervez. A Gombaszögi Nyári Tábor kétségtelenül az utóbbi kategóriába tartozik, hiszen az utolsó héten már végig számoltam a napokat, vágtam a centit, míg végre kedden reggel autóba ülhettem és megállíthatatlanul Krasznahorkaváralja felé vehettem az irányt. LátHatár mini összefoglaló!

IMG_8081.JPG

Pozitívumok

1. Felvidék ízei

Az abszolút top level. Bott Frigyesnek elmondhatatlanul magas szinten sikerült kihasználnia a rendelkezésére alló bő 90 percet. A moderátor kérdéseire bárminemű előzetes készülődés nélkül érkeztek a sziporkázó válaszok, Bott úr szavain érezni lehetett, hogy ízig-vérig együtt él a szakma minden örömével és bánatával. Nem felejtette el buzdítani a közönség tagjait sem, hogy amennyiben valamilyen tehetséggel rendelkeznek, tegyenek meg mindent ezen adottságok kihasználásáért. Természetesen nem maradhatott el Bott pincészet kiváló borainak kóstolása, ugyan leginkább a fehér fajtákat részesítem előnyben, de abba a kadarkába nagyon gyorsan szerelmes lettem! A kóstoló végére érve nem meglepő módon meglehetősen felszabadult légkör alakult ki a sátor "falai között".

2. Futballbunda!

Gazdag József vezérletével lebonyolított kerekasztal-beszélgetés. A téma iránt érdeklődőknek kiváló lehetőséget nyújtott betekinteni a manipulált mérkőzések és a háttérben működő érdekcsoportok világába. Külön érdekesség, hogy még Magyarországon sem ül(hetet)t össze a témával legmagasabb szinten foglalkozó három újságíró.

3. Mi a jó sex titka?

A tábor öt napja alatt talán legnagyobb érdeklődéssel követett előadást Klettner Anikó jóvoltából hallgathattuk végig. A szexuálpszichológus kiemelte a párok közti kommunikáció fontosságát, ne féljünk kérni és kérdezni, számoljunk le tévképzetekkel. Az előadás sikerére jellemző, hogy rengeteg kérdés érkezett a hivatalos időkeret letelte után is.

+1.: Snapszer bajnokság (mert megnyertem :-)) és találkozás az Azt beszélik blog rendkívül bájos képviselőjével.

vilagi.jpg

Csalódások

1. IV. Gombaszögi MKP-Híd kerekasztal

A Berényi-Bugár vita olyan szinten alúl múlt minden elvárást, hogy az egységnyi időre eső bullshit és közhelygyűjtemény mennyisége bőven meghaladta még a Bumm.sk szervezésében lezajlott komáromi találkozót is. A közönségben sikeresen képviseltette magát mindkét pártelnök táskahordozója, nem is maradtak el az olykor bohózatba illő vastaps próbálkozások. Szörnyű.

2. Csapatjáték - futball

Átgondolatlannak éreztem az elképzelést, amennyiben összekötözött bokával szeretnénk futtatni az embereket, jobb lenne egy kissebb pálya előírása, mert nagyobb távolságokra sérülésveszélyes ily módon mozogni.

3. Where is the rock?

Bár alapvetően a vaskos programfüzet miatt indultam táborozni, nem tudok elmenni a zenei kínálat (számomra) meglehetősen egyoldalúra sikerült felhozatala mellett. A Quimbyhez hasonló zenekarok nem hoznak lázba, a hörgő-morgó Subscribe és a Pósfa zenekar tetszett, de szívesen vetten volna még egy, a tavalyi Nemjuci koncerthez hasonló laza rockos chillout élményt.

blog.png

A kemping nyilvánvaló kapacitási határai ellenére fenomenális hangulatú rendezvény van mögöttünk, jövőre ugyanitt és egy ésszerűbb időpont változás mellett Martoson is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatar.blog.hu/api/trackback/id/tr535420543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása